This website uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.

Continue

Rocla

Forklifts that Save You More

CAT

  • Dansk
  • Suomi
  • Русский

Kampagnetilbud: CAT NPV20 el-palletruck - kun kørt få timer

Monday 1.5.2017

Kampagnen er udløbet.

Nu kan du gøre et godt køb hos Rocla Danmark A/S. Vi kører nemlig kampagnetilbud på brugte CAT NPV20 el-palletruck i hele maj måned (eller så længe lager haves.

NPV20 el-palletrucken er konstrueret til bevægelse over mellemlange og lange afstande samt håndtering af mellemtunge og tunge emner og har en foldbar/fast ståplade, der fjerner alt det hårde arbejde ved transport af last. Ståpladen og siderne er desuden med integreret bagstøtte, der giver en øget beskyttelse af føreren og en bedre komfort.

Den smidige og præcise styrekarakteristik, den komfortable ståplade samt de meget lave støjniveauer er alle gode egenskaber, som NPV20 el-palletrucken besidder. Derudover har den en vand- og snavsbestandig konstruktion samt energibesparende og programmerbare køreindstillinger.

Hvis du mangler en smidig og effektiv palletruck til materialehåndterings-arbejdet på dit lager, er NPV20 el-palletrucken fra Cat Lift Trucks det helt rigtige hertil. Trucken kan med sin kraftfulde AC-motorer klare næsten alle situationer, der involverer horisontal håndtering – lige fra korte pendulture til over længere afstande.

Læs mere om kampagnetilbuddet her.

Share this page: