This website uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.

Continue
  • Dansk
  • Suomi
  • Русский

Bliv lærling hos os

Ta' din uddannelse hos os og prøv kræfter i en spændende branche

Hvis du har interesse for en anderledes branche inden for motorteknik, kan vi hos Rocla Danmark A/S tilbyde en spændende og seriøs uddannelse inden for truckbranchen. Du får mange forskelligartede opgaver i en stor koncern i konstant udvikling. Opgaverne forandrer sig dag for dag, hvilket betyder, at du får føling med alt lige fra planlægning og kontrol til større og mere udfordrende maskinteknikopgaver.

Generelt om truckmekaniker
Som truckmekaniker udføres forskellige typer af service, reparationer og vedligehold af lager- og gaffeltruck. Det er vigtigt, at motorer, elektronik, hydraulik, transmissioner, styretøj osv. fungere optimalt for at opretholde truckens funktionsdygtighed og holde driftsstop på et minimum.

Da mange funktioner i maskinerne er computerstyrede, er det vigtigt at kunne læse og gennemskue de fejlmeldinger, der end måtte komme frem, når noget er galt. Som lærling vil du få grundig oplæring herom, samt om de forskellige processer og funktioner, der gør sig gældende inden for truckbranchen.

Skole og praktik
Uddannelsen varer 4 år og består af et grundforløb på 20 uger samt efterfølgende 3½ år, der veksler mellem praktik og skoleforløb.

Har du spørgsmål eller kunne du have lyst til at komme forbi og se os an, kontakt os da på tlf. 99 98 88 88 og spørg efter vores Servicechef.

Ellers er du velkommen til at sende os en ansøgning til job@rocla.dk

Share this page: